Tytti Laine

Buustia bisnekseen! -yrittäjävalmennus

Yrittäjä, haluatko
– enemmän euroja?
– lisää iloa?
– tukea ja energiaa muutoksiin?

”Ylitin valmennuksen aikaiselle puolivuotiskaudelle asettamani tavoitteen usealla tuhatlappusella!”
– Buustia bisnekseen! -valmennuksen osallistuja

rahapuu

 

Missä olet yrittäjyydessäsi tällä hetkellä?
Missä sinä haluat olla vuoden kuluttua?
Uskotko, että pääset tavoitteisiin yksin?

”Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia.”
– Albert Einstein

Haluaisitko buustia bisnekseesi?

Buustia bisnekseen! -valmennus on testattu ja takuulla tuloksia tuottava neljän kuukauden mittainen kehittymismatka, jolla saat

» selkeyttä yritystoimintasi tavoitteisiin

» oman ajankäytön suunnittelua ja ohjaamista niin, että koet vähemmän kiirettä

» lisää ymmärrystä ihanneasiakkaasi tarpeista, toiveista ja unelmista

» enemmän rahaa vähemmällä työllä

» keskittymistä myös omaan hyvinvointiisi

» taitoja toimia tietoisemmin kohti unelmiasi

» valmentajalta ja muilta yrittäjiltä räätälöityjä vinkkejä ja suosituksia, jotka voivat välittömästi vaikuttaa kassakoneesi kilahtamiseen

 

Buustia bisnekseen! -valmennuksen osallistujat ovat antaneet mm. seuraavaa palautetta

– ”Valmennuksen olemassaolo oli tosi tärkeää minulle – hyvät harjoitukset ja ryhmän jäsenet sekä ohjaaja antoivat minulle paljon kimmokkeita startata asioita, joista olen jo pitkään haaveillut!”

– ”Tein valmennuksen innoittamana asioita, jotka olisi tulleet tehtyä hitaammin, myöhemmin tai ties lainkaan ilman ryhmää.”

– ”Olen oikein tyytyväinen ja iloinen valmennuksesta, saavutin ja ylitin valmennukselle asettamani tavoitteet. Valmennus oli sopivan kestoinen ja tiivis paketti, jossa säännölliset ryhmätapaamiset toivat ryhtiä omaan tekemiseen.”

– ”Tapaamiset olivat oikein antoisia ja hyvähenkisiä, kaikissa tapaamisissa puhuttiin asioista oikeilla nimillä ja toisia auttaen ja kannustaen. Tytissä oli rauhallisuutta, joustavuutta ja kykyä olla tilanteen ehdoilla oman agendan sijaan. Arvostin sitä suuresti, koska se teki tapaamisistamme rentoja ja silti strukturoituja.”

– ”Tytti ja koko ryhmä oli oikein mukava ja toisia kannustava, sain paljon hyviä vinkkejä ja uskoa omaan tekemiseen.”

– ”Tässä valmennuksessa ainutlaatuista oli hyvä seura, osaava ja kuunteleva valmentaja, lennokas keskustelu sekä peloton ja kunnianhimoinen tekeminen.”

– ”Ylitin valmennuksen aikaiselle puolivuotiskaudelle asettamani budjettitavoitteen usealla tuhatlappusella!”

– ”Valmennusprosessi oli selkeä, suunniteltu ja määrätietoisesti etenevä. Suosittelen valmennusta lämpimästi – lähde mukaan selkiyttämään unelmaasi ja tavoittelemaan sitä rohkeasti!”

– ”Oli hyvä pysähtyä pohtimaan, missä menen omien tavoitteitteni suhteen. Valmentajan ja ryhmän tsemppi toi hyvän buustin moneen maanantaihin ja sitä kautta koko viikkoon. Aihealueet olivat myös sopivia.”

– ”Omaa yritystoimintaa tulee kehittää, tässä oli loistava valmennus ja ympäristö! Valmennuksen aikana ehti tapahtua paljon – yllättävän paljon!”

– ”Buustia bisnekseen! -valmennus antoi perspektiiviä ja paljon uusia näkökulmia omaan tapaan toimia. Valmennuksen hinta on tullut takaisin ja uskon, että moninkertaisesti!”

Voit myös katsoa Lingo Languages Oy:n Miia Virtasen videokommentin valmennuksesta:

.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää, Tytti, p. 050 597 5551, tytti.laine(a)develooppi.fi.

 

 

 

Mikäli haluat jutella asiasta tai saada lisätietoja, voit tietysti myös soittaa minulle tai laittaa sähköpostia – juttelen kanssasi aiheesta mielelläni!