Tytti Laine

Henkilökohtainen yrittäjävalmennus

Tukea juuri sinun yritystoimintaasi ja yrittäjyyteesi?

rahapuu

Yrittäjä, koetko, että

– et oikein tiedä, mitä sinun tulisi tehdä saadaksesi elämästäsi yrittäjänä tyydyttävämpää ja yritystoiminnastasi kannattavampaa ja kaipaisit selkeyttä?

– haluaisit palvella asiakkaitasi entistäkin paremmin ja samalla tehokkaammin?

– haluaisit, että yritystoimintasi palvelisi paremmin omaa elämääsi?

– haluaisit suunnata yrittäjyyttäsi siihen suuntaan, että omia resursseja vapautuisi enemmän tärkeimmiksi kokemiisi asioihin?

– itsesi johtamisessa voisi olla paikkoja oivalluksille (mm. miten käytät aikaasi, priorisoit työtehtäviäsi tai pidät itsestäsi oikein hyvää huolta)?

– olisi ihana saada pohdittua vaikkapa talous- tai markkinointikysymyksiä sellaisen valmentajan kanssa, joka kykenee tulemaan rinnallesi ”väliaikaiseksi hallituksen jäseneksi” eli tarkastelemaan yritystoimintaasi yrityksen menestymisen näkökulmasta unohtamatta, että myös sinun yrittäjänä tulee voida hyvin?

 

Mikäli joku näistä tuntuu tutulta, voisi henkilökohtainen yrittäjävalmennus auttaa sinua niin, että saisit valmennukseen käyttämäsi resurssit moninkertaisesti lähitulevaisuudessa takaisin! Ota yhteyttä Tyttiin (tytti.laine(a)develooppi.fi, p. 050 597 5551) ja keskustellaan lisää!

Voit myös katsoa Johanna Salosen videokommentin valmennuksesta ja lukea alempaa muiden asiakkaitteni palautteita :

.

Sain Tytin kanssa työskentelemällä voimakkaampaa yrittäjämäistä otetta, suuntaa tavoitteelliselle yritystoiminnalle ja toimien kohdentamista samaa, yhteistä suuntaa kohti. Tytti antoi tukea siihen, että varmistuin kyvykkyydestäni yrittäjänä. Hän herätti sopivasti ajatuksia oman jaksamisen ja ajankäytön huomioimiseen. Ulkopuolinen tuki ja apu kirkasti ja tuuletti omia suppeutuneita toiminta- ja ajatustapoja. Ihanaa, että tuki oli juuri omaan yritykseen kohdistettua eikä yleisluontoista! Suurkiitos, Tytti, suunnattoman hienotunteisesta ja tehokkaasta tuesta.


 KirsiValpio

– Kirsi Valpio, yrittäjä, Fysikaalinen hoitolaitos Fysions

 

Sain Tytiltä valmennusta haasteissani kehittäessäni uusia palveluita liittyen työhyvinvointiin ja stressinhallintaan. Pidin henkilökohtaisesta Skype-valmennuksesta kovasti. Sillä oli suuri vaikutus stressiin ja luovaan strategian luontiin. Minun mielestäni Tytin viisaat ajatukset, näkökulmat ja kysymykset olivat erinomaisia. Suosittelen hänen apuaan kaikille haasteita kokeville yrittäjille ja työntekijöille. 

Matti Rautajoki

– Matti Rautajoki, yrittäjä, Suomen EFT mentaalivalmennus

 

Voit lukea lisää asiakkaiden kommentteja täältä.

Ota yhteyttä! Yrittäjä, valmentaja Tytti Laine, tytti.laine(at)develooppi.fi, GSM 050 597 5551