Tytti Laine

Asiakkaiden kommentteja

Tytti on ollut erinomainen ja osaava ammattilainen yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä sekä tuki ja kuuntelija oman yrittäjyyteni ja henkilökohtaisen yrittäjäksi kasvamisen matkalla. Tytin ohjelmaan osallistumalla sain muun muassa tuplattua liikevaihtoni yhden tilikauden aikana!

Miia Virtanen

Käännöstoimisto Lingo
Yhteistyö Tytin kanssa selkeytti ajatuksiani ja auttoi minua saamaan itsessäni varmuutta siitä, mihin suuntaan haluan mennä tulevaisuudessa. Sain sparraustapaamistemme vuoksi selkeämmän kuvan mieleeni siitä, mitä haluan ja energiaa ottaa askelia uuteen suuntaan.

Patricia de Oliveira

Nostalgia by Patricia de Oliveira
Sain Tytin kanssa työskentelemällä voimakkaampaa yrittäjämäistä otetta, suuntaa tavoitteelliselle yritystoiminnalle ja toimien kohdentamista samaa, yhteistä suuntaa kohti. Tytti antoi tukea siihen, että varmistuin kyvykkyydestäni yrittäjänä. Hän herätti sopivasti ajatuksia oman jaksamisen ja ajankäytön huomioimiseen. Ulkopuolinen tuki ja apu kirkasti ja tuuletti omia suppeutuneita toiminta- ja ajatustapoja. Ihanaa, että tuki oli juuri omaan yritykseen kohdistettua eikä yleisluontoista! Suurkiitos, Tytti, suunnattoman hienotunteisesta ja tehokkaasta tuesta.

Kirsi Valpio

Fysikaalinen hoitolaitos Fysions
Sain Tytiltä valmennusta haasteissani kehittäessäni uusia palveluita liittyen työhyvinvointiin ja stressinhallintaan. Pidin henkilökohtaisesta Skype-valmennuksesta kovasti. Sillä oli suuri vaikutus stressiin ja luovaan strategian luontiin. Minun mielestäni Tytin viisaat ajatukset, näkökulmat ja kysymyksen olivat erinomaisia. Suosittelen hänen apuaan kaikille haasteita kokeville yrittäjille ja työntekijöille.

Matti Rautajoki

Suomen EFT mentaalivalmennus
Tytti omaa harvinaisen laaja-alaisen osaamisen monelta ei sektorilta. Hänen ammattitaitonsa ja osaamisensa on kiistaton, mutta lisäksi Tytti tekee työnsä aina täydellä sydämellä ja mukana on usein myös ripaus luovuutta ja jotakin uutta. Hän ei pelkää laittaa itseään likoon ja osaa myös kuuntelemisen jalon taidon sekä on aina valmis auttamaan ja sparraamaan!

Johanna Lehtinen

By Johanna Lehtinen Oy
Käytyäni läpi pitkän päätöksentekoprosessin päätin ryhtyä päätoimiseksi yrittäjäksi harjoitettuani ensin kaksi vuotta sivutoimista yritystoimintaa. Ratkaiseva merkitys päätöksenteossa oli Develoopin valmennuspaketin sisältämät itsetutkiskelutehtävät, joiden avulla saatoin kartuttaa tietoani vahvuuksistani ja kehitysalueistani yrittäjänä. Prosessini aikana Tytti oli hyvä keskustelukumppani, joka osasi paitsi kuunnella, mutta ennen kaikkea esittää oikeat kysymykset, joiden vastaukset osoittautuivat itselle hyvin tärkeiksi. Ilman Develoopilta hankkimaani yritysvalmennuspalvelua kynnys ryhtyä yrittäjäksi olisi ollut paljon korkeampi. Maksaessani henkisestä palvelusta ylitin erään kynnyksen päätöksentekoprosessissani. Ilman tekemääni investointia en ehkä olisi nyt tässä…

Sami Ruoho

Nordmag
Omaa yritystoimintaa tulee kehittää ja Buustia bisnekseen! on loistava valmennus ja ympäristö kehittymiselle. Valmennuksen aikana ehti tapahtua paljon – yllättävän paljon! Valmennuksen hinta on ainakin tullut takaisin ja uskoisin, että moninkertaisesti!

Ilkka Santahuhta

IS-coaching